bt_logo
bt_logo
bt_logo

DEX QM PREMIUM - a new generation of lubricants

Ved bruk av DEX QM teknologi oppnå vi mindre friksjon og betydelige drivstoffinsparing i motorer og girsystemer

DEX QM Premium Smøremidler - yter bedre, lengre og mer holdbart

Tester bekrefter gang på gang at DEX QM smøremidler reduserer friksjonen i motorer, girkasser og hydrauliske systemer betydelig, noe som gjør at de går mye jevnere. Med andre ord: du får mer energi ut av samme mengde drivstoff.

Smøremidler som varer opptil ti ganger lenger enn standardprodukter, reduserer friksjonen i betydelige størrelse og forbedrer ytelsen til utstyret ditt betydelig? Dette innebærer mer enn bare å blande med tilsetningsstoffer.

Gjennom Quantum Mechanical-teknologi beriker vi baseoljen og forbedrer smøremiddelets oppførsel. Deretter produserer blenderen et ISO-sertifisert sluttprodukt som dekkes av produktansvarsforsikring.

Merk: Så, hos Dex Oil jobber vi ikke med 'mystiske' tilsetningsstoffer.
1
Utgangspunktet er den spesifikke kundens smøremiddelkrav som, motor, girkasse og hydraulikk, smøremidler skal oppfylle.
2
I vårt spesielle produksjonsanlegg blir basisoljen først behandlet fra kundens utvalgte smøremiddel med DEX` Oil-teknologi.
3
Under denne prosessen omdannes karbonkjedene i oljen til tettpakkede «kuler». Den behandlede oljen kan kjemisk ikke skilles fra den originale baseoljen, men oppfører seg ekstremt bedre i praksis.
4
Den behandlede oljen sendes til vår oljeblander, hvor vi tilsetter nødvendige tilsetningsstoffer for å oppfylle de nødvendige spesifikasjonene.
5
Når de er i bruk, skaper "sfærene" til DEX Oil-smøremiddelet et ultratynt, men likevel svært elastisk, konstant bevegelig lager mellom overflaten og smøremidlet, og reduserer friksjonen dramatisk.
6
Resultatet: et DEX Oil smøremiddel
Blue Thing Norway AS
Rypeveien 18, 9015 Tromsø, Norway
Phone: +47 47657287
© 2021 Blue Thing Group AB- All rights reserved 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.